Siirry sisältöön

Yhteystiedot

Silmäluomileikkaukset

Kauppakeskus Ratina
Ratinan Kulma 3A krs.
Vuolteenkatu 1
33100 Tampere

Ajanvaraus ma-pe 10-16

Vastaanotto ja leikkausarviot 
 0400 150 826

Leikkaukset ja leikkausneuvonta 
 0400 150 892

Sähköposti
info@silmaluomileikkaukset.fi

Saapumisohjeet

Jos saavut kävellen Suvantokadulta tai Vuolteenkadulta, on helpoin reitti saapua Ratinankujan kautta Ratinan Kulmaan. Heti sisäänkäynnin vieressä huomaat hissin. Hississä valitse kerros 3A ja saavut suoraan klinikallemme.

Rautatieasemalta on 10 min kävelymatka kauppakeskukseen ja linja-autoasema on aivan kauppakeskuksen vieressä. Junalla ja bussilla saapuessa on Hatanpään valtatie 3:n sisäänkäynti selkein. Aulaan saapuessa huomaat vastakkaisella puolella Silmäluomileikkaukset valomainoksen sekä rappuset ja hissin. Hississä valitse kerros 3A.

Jos saavut autolla, on helpointa ajaa Ratinan kauppakeskuksen parkkihalliin, nousta liukuportaat ylös kauppakeskuksen keskusaukiolle ja seurata opasteita K-supermarketin ja iTapsan ohitse yhdyskäytävää pitkin Ratinan Kulmaan. Käytävän päässä Eurokankaan vierestä lähtevällä hissillä pääset suoraan klinikallemme. Hississä valitse kerros 3A.

Hissi ja ovi klinikallemme ovat avoinna arkisin klo 10-16. Mikäli sinulla on aika ennen klo 10 tai klo 16 jälkeen, kulku klinikalle hissillä tapahtuu kerroksen 3 kautta.

 

HUOM! Ei ajanvarauksille tai ajanperuutuksille.

Yhteydenottolomake

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

 

 

VARAA AIKA