Siirry sisältöön

Asiakaspalautteet

” Asiakkaan informointi ennen ja jälkeen leikkauksesta todella hyvin hoidettu. Ystävällinen ja asiakkaan huomioonottava henkilökunta. Rauhoittava, aistikkaasti sisutettu vastaanottotila. Suosittelen lämpimästi! Leikkauksen lopputulos onnistunut! ”

helmikuu 2019

” Etsin netin kautta sopivaa klinikkaa, teillä oli selkeät sivut. Lopullisen valinnan tein kuitenkin sen perusteella, että teillä puhelimeen vastasi todella asiansa osaava, ystävällinen asiakaspalvelija. Tuli sellainen olo, että todella huolehditte asiakkaistanne yksilöllisesti ja ammattitaitoisesti. Koko leikkausprosessi sujui hyvin ja tunsin saavani yksilöllistä palvelua. Sain hyvät ja erittäin yksityiskohtaiset ohjeet, miten toimia ennen ja jälkeen leikkauksen. Ennen kaikkea, olen todella tyytyväinen leikkauksen lopputulokseen. Pidin myös klinikkanne helposta sijainnista ja tilojen viihtyvyydestä. ”

syyskuu 2020

” Tutustumiskäynnillä minulle tuli luottavainen olo. Palveluita ei tuputettu. Päätöksenteko annettiin täysin asiakkaalle. ”

tammikuu 2019

” Olen erittäin tyytyväinen luomileikkauksen lopputulokseen. Hoito oli ammattitaitoista ja yksilöllistä. Koko henkilökunta oli ystävällistä ja asiantuntevaa. Vastaanottotilojen kaunis sisustus ja siisteys lisäsivät luottamusta. Hoidon vastuullisuudesta kertoo myös lopputarkastuksen sisältyminen leikkauksen hintaan. ”

helmikuu 2020

” Alaluomileikkaus onnistui hyvin ja paraneminen sujui ongelmitta ja nopeasti. Kysymyksiini vastattiin sekä vastaanotolla että puhelimitse ystävällisesti. Koko henkilökunta on miellyttävä eikä ollut koskaan kiireen tuntua kuten usein lääkärikeskuksissa on. Hinta-laatusuhde kohdillaan. Suosittelen ystävilleni! ”

helmikuu 2020

” Lääkäri herätti heti ensi tapaamisella luotettavan kuvan. Henkilökunta oli hyvin ystävällistä porukkaa ja välitti aidosti asiakkaista. Lämmin kiitos vielä hyvästä hoidosta. ”

helmikuu 2019

” Silmälääkärini suositteli teitä, koska raskaat luomeni olivat näkökentän edessä. Tyttärenikin oli käynyt teillä leikkauksessa. Olen todella tyytyväinen, kun silmät tuli näkyviin ja paranin hyvin. Näkökin parani kun ei tarvi käännellä päätä ja siristellä silmiä. Loistavaa! ”

elokuu 2020

” Silmäluomileikkaus oli kaikin puolin myönteinen kokemus. Onnistunut lopputulos. Kiitos lääkärille ja tiimille. Potilaalle ilo! Henkilökunta on erittäin ystävällistä luonnollisella tavalla. Pienetkin yksityiskohdat on huomioitu. Tuli turvallinen olo. ”

kesäkuu 2021

VARAA AIKA