Siirry sisältöön

Asiakaspalautteet

” Lääkärini suositteli teitä. Olen tyytyväinen palveluun ja lopputulokseen. Yksinkertaisesti: Elämäni paras päätös, ja hyvä olo minkä sain itselleni! Suosittelen. ”

lokakuu 2020

” Etsin netin kautta sopivaa klinikkaa, teillä oli selkeät sivut. Lopullisen valinnan tein kuitenkin sen perusteella, että teillä puhelimeen vastasi todella asiansa osaava, ystävällinen asiakaspalvelija. Tuli sellainen olo, että todella huolehditte asiakkaistanne yksilöllisesti ja ammattitaitoisesti. Koko leikkausprosessi sujui hyvin ja tunsin saavani yksilöllistä palvelua. Sain hyvät ja erittäin yksityiskohtaiset ohjeet, miten toimia ennen ja jälkeen leikkauksen. Ennen kaikkea, olen todella tyytyväinen leikkauksen lopputulokseen. Pidin myös klinikkanne helposta sijainnista ja tilojen viihtyvyydestä. ”

syyskuu 2020

” Tutustumiskäynnillä minulle tuli luottavainen olo. Palveluita ei tuputettu. Päätöksenteko annettiin täysin asiakkaalle. ”

tammikuu 2019

” Olen erittäin tyytyväinen luomileikkauksen lopputulokseen. Hoito oli ammattitaitoista ja yksilöllistä. Koko henkilökunta oli ystävällistä ja asiantuntevaa. Vastaanottotilojen kaunis sisustus ja siisteys lisäsivät luottamusta. Hoidon vastuullisuudesta kertoo myös lopputarkastuksen sisältyminen leikkauksen hintaan. ”

helmikuu 2020

” Alaluomileikkaus onnistui hyvin ja paraneminen sujui ongelmitta ja nopeasti. Kysymyksiini vastattiin sekä vastaanotolla että puhelimitse ystävällisesti. Koko henkilökunta on miellyttävä eikä ollut koskaan kiireen tuntua kuten usein lääkärikeskuksissa on. Hinta-laatusuhde kohdillaan. Suosittelen ystävilleni! ”

helmikuu 2020

” Lääkäri herätti heti ensi tapaamisella luotettavan kuvan. Henkilökunta oli hyvin ystävällistä porukkaa ja välitti aidosti asiakkaista. Lämmin kiitos vielä hyvästä hoidosta. ”

helmikuu 2019

” Silmälääkärini suositteli teitä, koska raskaat luomeni olivat näkökentän edessä. Tyttärenikin oli käynyt teillä leikkauksessa. Olen todella tyytyväinen, kun silmät tuli näkyviin ja paranin hyvin. Näkökin parani kun ei tarvi käännellä päätä ja siristellä silmiä. Loistavaa! ”

elokuu 2020

” Silmäluomileikkaus oli kaikin puolin myönteinen kokemus. Onnistunut lopputulos. Kiitos lääkärille ja tiimille. Potilaalle ilo! Henkilökunta on erittäin ystävällistä luonnollisella tavalla. Pienetkin yksityiskohdat on huomioitu. Tuli turvallinen olo. ”

kesäkuu 2021

”Vertailin netissä eri paikkojen mainoksia ja matkasta huolimatta tulin Tampereelle, koska sain hyvän kuvan teistä. Oli erittäin miellyttävää asioida kanssanne, henkilökunta oli miellyttävää ja tilat viehättävät. Hoitoon olin todella tyytyväinen. ”

elokuu 2021

” Heti hissistä ulos astuessani huokui lämmin henkäys. Vastaanottovirkailija huomioi minut ystävällisesti. Operaatio sujui rauhallisesti ja asiantuntevasti. Myös tunnelma oli kiireetön ja tunsi olevansa tärkeä ja aivan keskiössä. Jälkihoito myös erinomainen. Koko ajan minusta huolehdittiin. Maukas välipala virkisti. Kylmähaudeaikana hoitaja vierellä, sujui nopeasti. Lopuksi vielä saatettiin oikopolkuja lähelle taksiasemaa, kiitos! ”

syyskuu 2021

” Silmätautien erikoislääkäri tuntui luotettavalta ja halusin nähdä tekijästä konkreettisen kuvan. Heti ensitapaamisesta lähtien tunsin olevani hyvissä käsissä ja luottavaisin mielin. Kaikki meni hyvin ja sain hyvän lopputuloksen. Olen tyytyväinen! Jos leikkautan alaluomet, tiedän minne suuntaan. Kiitos! ”

marraskuu 2021

” Selkeät, hyvin tietoa antavat, tyylikkäät nettisivut. Palvelut erittäin asiantuntevat, ystävälliset ja asiakkaan huomioon ottavat. Aikataulut pitivät, ei jonotusta. Viihtyisät vastaanottotilat. On helppo tulla ja olla. ”

lokakuu 2020

” Kävin ensin tutustumassa teidän sivustolle, josta luin kaiken mahdollisen. Sivusto sekä leikkaukseen käytettävä toimenpide vakuuttivat minut. Jo ensimmäisestä puhelinsoitosta lähtien tunsin saavani todella hyvää ja asiakkaan kohtaavaa palvelua. Konsultaation jälkeen enää ei ollut mikään epäselvää. Leikkaus sujui hyvin ja kivuttomasti ja paraneminen oli todella nopeaa. Nyt voin uusin silmin katsella maailmaa. Kiitokset koko hoitotiimille ”

                                                          tammikuu 2022

Lue lisää
VARAA AIKA