Siirry sisältöön

Maksutavat

Vastaanotto- ja arviokäynnit sekä pientoimenpiteen maksu suoritetaan käyntipäivänä vastaanoton tai toimenpiteen jälkeen.

Leikkausten maksaminen

Leikkaukset maksetaan joko ennakkolaskulla tai osamaksulla Resurs Bankin Terveystiliä käyttämällä.

ENNAKKOLASKU

Ennakkolaskun eräpäivä on 7 päivää ennen varattua leikkauspäivää, jolloin leikkaussumma maksetaan kokonaisuudessaan kerralla.

RESURSBANK TERVEYSTILI JA OSISSA MAKSAMINEN

Resurs Bank Terveystilillä saat joustavasti maksuaikaa, korotonta maksuaikaa on jopa 12kk. Rahoituksen hakeminen on helppoa ja nopeaa. Kun tiedät toivomasi rahoitusmäärän, voit tehdä hakemuksen alla olevan linkin kautta. Tilin perustaminen ei maksa sinulle mitään, vaikka avaisit sen ja et käyttäisi sitä maksutapana. Tilin käyttörajalla ei ole merkitystä, koska maksat vain palveluidesi summan.

Saat luottopäätöksen heti ja tilin käyttöösi, kun olet allekirjoittanut luottosopimuksen sähköisesti TUPAS-varmenteella. Tämän jälkeen voit asioida liikkeessä näyttämällä oston yhteydessä voimassa olevan henkilötodistuksen.

Ostos ja maksaminen

  • Avaa tili valmiiksi ennen leikkauspäivää.
  • Ostos tiliin tehdään leikkauspäivänä.
  • Et maksa ostoksen teon yhteydessä mitään. Lasku ostoksestasi toimitetaan kotiisi Resurs Bankin toimesta ostokuukautta seuraavana kuukautena, jolloin valitset sinulle parhaiten sopivan maksuvaihtoehdon.

Mikäli haluat lisätietoja, voit olla yhteydessä ajanvaraukseemme arkisin klo 10-16, p. 0400 150 826

Terveystilin esitteen voit ladata tästä: Resurs Bank terveystili

Tilin pääset perustamaan tästä: https://apponline.resurs.com/form/fi38600

VARAA AIKA